SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA

Opremljena z najzaneslivejšimi vgradnimi in varnostnimi sistem

Garažna vrata LINGAM so proizvedene s komponentami najvišjega razreda. Imajo dvostransko zaščito proti koroziji, zato ohranjajo svoje prvotne barve in obliko še mnogo let.

LINGAM TENSION

LINGAM TORSION

Sekcijska garažna vrata z tenzijskimi vzmetmi.

Sekcijska vrata so lahko opremljena z ročnim ali avtomatskim pogonom (aktuator 800N ali 1000N). Krmiljenje poteka z daljinskim upravljalnikom ali brezžično kodno tipkovnico, lahko pa se odprejo tudi s funkcijo geolokalizacije.

Vrata so na voljo v številnih velikostih, ki bodo zadovoljila potrebe naših strank. Poleg tega ponujamo zaključne možnosti s površinskim stiskanjem po vaši izbiri in še več. V ponudbo smo vključili široko paleto dodatnih dodatkov, kot so avtomatski motorji, steklene plošče, servisna vrata in okraski. Standardne barve zajemajo: rjavo, antracit, belo in srebrne, po želji pa so možne vse barve po RAL paleti.

Tehnične specifikacije:

  • največja širina: 4 m,
  • največja višina: 3 m,
  • največja teža: 120 kg

Sekcijska garažna vrata z torzijskimi vzmetmi.

Vrata so opremljena s trajnimi torzijskimi vzmeti, ki se nahajajo v odprtini nad vratiali na koncu vodoravnih vodil. Glavna prednost tovrstne rešitve je konstrukcija vrat do 15 m2. Vratne plošče vodilnih proizvajalcev za katere je značilna visoka odpornost na zunanje pogoje in odlična toplotna izolacija. Patent je bil uporabljen na mestih, kjer so plošče spojene za zaščito prstov pred drobljenjem. Celoten oklep je prekrit z ZM EcoProtect prevleko, ki ščiti pred korozijo.

Vrata so na voljo v različnih velikostih, prilagojenih potrebam kupca. Nudimo različice zaključne obdelave z izbiro površinskega tiskanja. Izberete lahko tudi številne dodatke, vključno s samodejnimi pogoni, zasteklitvijo, servisnimi vrati in dekorativnimi dodatki. Standardne barve zajemajo: rjavo, antracit, belo in srebrne, po želji pa so možne vse barve po RAL paleti.

Tehnične specifikacije:

  • največja širina: 5,5 m,
  • največja višina: 3 m,
  • največja teža: 195 kg
Paket funkcionalnosti B Pri ustvarjanju linije LINGAM smo se osredotočili na to, da postanejo del pametnega doma s tehnologijo All in One Control. Eden od tehnološko najnaprednejših pogonov Dexxo Pro svojim strankam omogoča izbiro do 17 parametrov. Opremljen je s funkcijo zaznavanja ovir. Na področju avtomatizacije garažnih vrat ponujamo vrsto dodatne opreme: pogoni, kode tipkovnice, Connexoon Somfy, zasilna baterija, fotocelice in izpust v sili.

Varnostni paket

Želeli smo zagotoviti najvišjo raven zaščite, predvsem na področju varne uporabe. Poleg standardne zaščite pred lomljenjem vzmeti in varnih plošč, so opremljena tudi z mehanizmom Finger Safe, ki še dodatno ščiti pred poškodbami prstov.

V naši ponudbi najdete dodatno opremo, kot so fotocelice, alarmna sirena, ključavnica, vijaki, notranje odklepanje, odklepanje v sili, opozorilna svetilka ali zasilna baterija. Alarmna sirena je opozorilo v primeru vloma z zvočno močjo 105 dB.

Stilski paket B

Slog in eleganca na najvišji ravni. Glede na individualne potrebe naročnika ponujamo plošče z različnimi strukturami: Smooth Stucco in Woodgrain. Poleg tega so v naši ponudbi na voljo tudi plošča brez vtiskovanja ali z visokim in nizkim reliefnim vtiskom.

Zahvaljujoč celotni paleti barv lahko enostavno prilagodimo barvo garažnih vrat barvi oken ali vrat. Na željo naročnika so plošče lakirane po kateri koli barvi iz palete RAL. Zasteklitev je narejena iz akrilnega stekla, debeline 4-16 mm, polikarbonata ali stekla (varnostno steklo, protivlomno in celo oklepno steklo).

PROTIVLOMNA VRATA

Varnostna vrata za zaščito hiš

VHODNA VRATA

Sodoben dizajn, svoboda pri izbiri dodatkov in bogata izbira barv

NOTRANJA VRATA

Izjemnega videza in z dolgo življenjsko dobo

GARAŽNA VRATA

Najboljše rešitve s področja sekcijskih in rolo garažnih vrat

OKNA

Kakovostna okna, ki dopolnijo estetsko zunanjost hiše

PROTIVLOMNA OKNA

Varnostna okna, ki nudijo celovito zaščito vašega doma

LESENA OKNA

Vrhunska okna različnih kategorij

PVC OKNA

Vrhunska okna različnih kategorij

PRIHAJA KMALU!