VHODNA VRATA

Sodoben dizajn, svoboda pri izbiri dodatkov in bogata izbira barv

Vhodna vrata

Vhodna PVC vrata so tisto, kar najprej opazimo pri vstopu v stanovanje ali hišo. Da bi nam zagotovila zasebnost in varnost, morajo biti stabilna ter uspešna pri odganjanju nepridipravov. Med proizvodnim procesom so porabljeni materiali najvišje kakovosti, saj so le kvalitetna vhodna vrata garancija za udobje, varnost in obstojnost več let.

CERTIFIKATI IN NAGRADE

DOLGOLETNA TRADICIJA

STALNI RAZVOJ

PREVERJENA KVALITETA

20 LET IZKUŠENJ

PROIZVEDENO V EVROPI

Kakovostna moderna PVC in ALU vhodna vrata za stanovanje

Vhodna vrata ločujejo notranji in zunanji prostor, zato mora biti njihov nakup izjemno premišljen. Poleg tega, da morajo biti kakovostna z dolgo življenjsko dobo, morajo zagotavljati dobro toplotno in zvočno izolacijo ter se ujemati z notranjo opremo in fasado. V podjetju Maksi servis d.o.o. smo s pomočjo dolgoletnih izkušenj, nenehnim razvojem in z naprednimi, inovativnimi tehnologijami razvili vhodna vrata z odlično zvočno in toplotno izolacijo ter najboljšo protivlomno zaščito.

 

Moderna vhodna vrata s steklom

PREMIUM VRATA

Alu vrata

ALU VRATA

PVC vrata

PVC VRATA

Moderna vhodna vrata za stanovanje nudijo najvišjo stopnjo varnosti

Moderna vhodna vrata kolekcije Emerald ponujajo sodobno obliko, bogato izbiro barv in svobodo pri izbiri dodatkov. Moderna vhodna vrata najvišje kakovosti bodo domu nudila varnost in udobje v 23 Premium modelih, široki paleti barv (tudi v RAL paleti) in z 8 različnimi modeli kljuk. Da bi izbrali popolna vrata za svoj dom, so na voljo estetske okrasne plošče v različnih barvah in oblikah, s pragom ali brez, štiri izvedbe konstrukcije (ST, SI, SI, AERO), ki omogočajo zelo dobre toplotne parametre, trdi in trpežni aluminijasti profili, ki dovoljujejo izdelavo vrat velikih dimenzij in tesnila, ki zagotavljajo visoko tesnost na zrak in vodo, kar vpliva na ekonomičnost in udobje.

Estetsko dovršena moderna ALU vhodna vrata za stanovanje

ALU vrata so izjemno zaželena zaradi edinstvene izdelave, ki obsega veliko število vzorcev, barv in okrasov, ki omogočajo, da vhodna vrata prilagodimo estetiki svojega doma. V naši ponudbi boste našli 108 različnih modelov, 20 različnih barv in kar 12 različnih modelov kljuk s pomočjo katerih boste zasnovali vrata po svojih željah. Aluminijasta vhodna vrata za stanovanje so iskana zaradi neverjetne obstojnosti, vzdržljivosti, estetske dovršenosti, minimalnega vzdrževanja, dolge življenjske dobe in ekološkosti. Ker je slednja vse bolj ključna pri nakupu vhodnih vrat za dom vse več gospodinjstev izbira vrata, katera lahko v celoti recikliramo. Dolgo življenjsko dobo ALU vrat dosegamo s pregledovanjem kakovosti sestavnih delov vrat na vsaki stopnji in z novimi tehnologijami, s katerimi smo izboljšali odpornost proti vlagi in mehanskim poškodbam.

Edinstvene oblike in živahni odtenki PVC vhodnih vrat Topaz

PVC vrata so popolna izbira za vse, ki si želite dom popestriti z edinstvenim oblikovanjem ali živahnimi odtenki. Kolekcija vrat Topaz obsega kar 108 različnih modelov, 96 barv in vrsto dopolnilnih izdelkov, ki jih poljubno kombiniramo. PVC vrata so priljubljena vhodna vrata za stanovanje zaradi edinstvenega polnjenja vrat, ki zagotavlja odlično zvočno in toplotno izolacijo. PVC vrata so preprosta za montažo in vzdrževanje zaradi njihove cenovne ugodnosti, pa si lahko privoščimo več dodatkov. Čeprav so PVC vrata nekoliko lažja, so izredno stabilna, trdna, se ne povešajo, so odporna proti UV žarkom in ustrezajo vsem varnostnim zahtevam. 

VHODNA VRATA

Sodoben dizajn, svoboda pri izbiri dodatkov in bogata izbira barv

PVC OKNA PO MERI

Vrhunska okna različnih kategorij